Întreținere utilaj

Service-ul Conna Tony executa operatiuni de intretinere periodica a utilajelor de constructie industriale, precum: shimburi de filtre si ulei periodice la numarul de ore, gresare articulatii, verificare joc la componentele de ridicare, verificare tren rulare, verificare curele si accesorii, verificare nivele antigel, verificare parte electrica.

Service Mobil

La solicitare clientilor, compania noastra dispune de service mobil echipat pentru interventii specializate domeniului industrial. Echipa noastra intervine pentru operatiuni ce se pot desfasura pe teren, precum : constatari si remedieri defecte, mentenanta utilaje, inlocuiri de piese sau ansamble, schimburi de filtre si ulei, alezaj mobil, etc.

Reparații Sisteme de Rulare

Asiguram operatiuni de reparatie sau inlocuire sisteme de rulare. Executam inlocuiri sau reparatii (atunci cand exista posbilitate) de: lanturi, zale, role superioare/inferioare, role ghidaj, sproket-ti, hidromotoare de mars, transmisii finale si costumizari ale sistemului de rulare.

Reparații alezaj braț

Brațele și bucșile din braț se uzează datorită efectuării unor lucrări care forțează excesiv brațul și atașamentul montat pe utilajul dumneavoastră, iar în aceste cazuri echipa noastră intervine pentru a remedia problema, umplând perimetrul găurii, alezănd gaura la mărimea fixă – stabilită de producător, înlocuind bucșa și bolțul.

Reparații picon

Activitatea noastră cuprinde atât reparațiile de picoane / ciocane hidraulice cât și recondiționarea lor. Reparațiile efectuate la picoane sunt de calitate superioară cu piese ce indeplinesc standardele europene. Nu ezitați să contactați departamentul nostru de service.

Reparații sisteme hidraulice

Service-ul nostru asigură reparații, inlocuiri sau costumizari la sisteme hidraulice. Oferim reparatii sau inlocuiri de pompe/ distribuitoare hidraulice, conducte – furtune hidrualice, senzori hidraulici. Pentru cilindrii hidraulici oferim reparatii simple (inlocuiri de garnituri) sau reparatii complexe (inlocuire de tije, oala, capac) executate dupa specificatiile originale.

Suduri industriale

Oferim clientilor nostri servicii de suduri industriale in otele carbon, aluminiu, inox, fonta. Executam suduri la atasamente utilaje (cupe, picoane, tocatoare, etc), brate utilaje, trenuri de rulare, remorci, platforme de transport, sasiuri utilaje, elemente de suprastructura.

Reparații cupe

Echipa noastră va stă la dispoziție pentru reparații la atașamentele utilajului dumneavoastră. Oferim servicii de reparații sau reconditionari(costumizari) cupe utilaje – excavatoare, buldoexcavatoare, miniexcavatoare, incarcatoare frontale și buldozere. Oferim de asemnea si o gama larga de consumabile si componente pentru cupe: dinti, coltare, cutite de uzura, bolturi, bucsi sau solutii de prindere pe cupla rapida.